Om oss

Specialister på fallskydd

Med fler än tusen genomförda kurser och över tiotusen egna timmars erfarenhet av reparbete kan vi tryggt säga att vi har det som krävs för att erbjuda fallskyddsutbildningar och andra kurser relaterade till säkerhet vid arbete på hög höjd. Vi har även IRATA level III-kompetens och GWO-certifiering.

Självklart följer vi Arbetsmiljöverkets lagar och föreskrifter samt rekommendationer från branschorganisationer. Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) genomsyrar vår verksamhet och vi följer alltid upp de utbildningar vi håller för att erbjuda kompletterande tjänster, riskanalyser, arbetsplaner, räddningsplaner och annat som kan förbättra arbetsmiljön på ditt företag. Vi arbetar rikstäckande genomför de praktiska kursmomenten ute på din arbetsplats. Teorin kan genomföras via vår flexibla digitala lärplattform.

om oss - fallskydd

Vi hyr ut & säljer fallskyddsutrustning

Utöver att vi tillhandahåller kvalificerade utbildningar inom fallskydd så kan vi även utrusta ditt företag eller din fastighet med den fallskyddsutrustning som krävs för de arbeten som ska utföras. Vi hjälper dig gärna med rådgivning så att du får produkter som är anpassade till just ditt företag och de arbetsuppgifter som ska kunna utföras tryggt och säkert.

Vi är specialister på fallskydd! Utbildning, utrustning & uthyrning.